Tuinrenovatie

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij denken graag met u mee! Met slechts enkele aanpassingen kan uw tuin weer een tweede leven krijgen.
Bij de renovatie van uw tuin wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor duurzaam hergebruik in combinatie met het verwerken van nieuwe materialen en beplanting. Zo krijgt uw huidige tuin toch een passende make-over naar uw droomtuin met hier en daar wat verplaatsingen, toevoegingen en verbeteringen.

Door de bomen het bos weer zien

Uw tuin kan met die paar kleinere aanpassingen alweer snel een compleet andere uitstraling en sfeer met zich meebrengen. Wij kunnen bijvoorbeeld een border voor u leeghalen en inplanten met nieuwe bloeiende vaste planten en heesters. Op deze manier komt er weer meer leven en biodiversiteit in uw tuin en geniet u van een vol boeket met heerlijke geuren en kleuren. 

Een andere optie zou kunnen zijn het toevoegen van nieuwe elementen zoals cortenstaal of timmerwerk. Wilt u bijvoorbeeld in uw zithoek een prachtige overkapping hebben? Wij kunnen hierin meedenken. Misschien heeft u al wel een prachtige, zelf in elkaar getimmerde overkapping staan, maar is deze net niet helemaal af of naar wens. 

Wordt uw tuin overwoekerd door uit de kluiten gewassen bomen en struiken of heeft u genoeg van die scheefgezakte bestrating? Met ons gemotiveerde team pakken wij dit allemaal graag voor u op. De mogelijkheden bespreken we samen met u en dan kunt u zich wellicht laten verrassen door onze creatieve ideeën. Door het kiezen voor renovatie van uw tuin, kiest u ook voor duurzaam. Een tweede leven voor uw tuin begint bij AVhovenier.

Wilt u weer jarenlang genieten van uw huidige tuin zonder een mega tuinverbouwing en hoge kosten?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken om uw tuin weer te laten stralen.