Grondverzet

AVhovenier beschikt over een modern machinepark waarmee wij alle vormen van grondverzet in eigen beheer kunnen uitvoeren. Met onze minikraan en rupsdumper kunnen wij zelfs in de kleinste tuinen zorgvuldig te werk gaan. Voor het verwerken van grotere hoeveelheden en het werken op grotere oppervlaktes maken wij gebruik van onze shovel. Het gebruik van onze machines zorgt voor meer efficiëntie in het werk waardoor u sneller zult kunnen genieten van het eindresultaat.

Een goed begin is het halve werk

Goed en deskundig uitgevoerd grondwerk vormen de basis voor de aanleg of renovatie van uw tuin. Bij grondverzet kunt u denken aan het afplaggen van het gazon, het op hoogte brengen van tuinen, uitgraven van een vijver, zwembad of toekomstige aanbouw en het verwijderen van beplantingen of boomstronken. Of het nou gaat om ophoogzand, achterhoeks padvast of grond. 

Met onze shovel verwerken wij grotere hoeveelheden materialen in een mum van tijd. Wanneer u uw huidige tuin wilt renoveren of een nieuwe tuin aan wilt laten leggen, zullen wij eerst het grondwerk verrichten met onze machines. De sleuven voor verlichtingssystemen en beregeningsinstallaties worden gemakkelijk gegraven met onze minikraan. 

Op deze manier liggen ze op een goede diepte en zullen ze bij later onderhoud van uw tuin geen belemmering vormen. Na afloop van het ingraven van deze elementen zullen wij uw tuin op hoogte brengenHierbij maken wij gebruik van onze laser voor een optimaal resultaat. Wij denken ook graag met u mee over de mogelijkheden om eventuele hoogteverschillen op te vangen. 

Heeft u grondwerk wat wij voor u kunnen verzetten? Neem gerust contact op.