Tuinonderhoud

Ons motto luidt: “Goed onderhoud maakt de tuin”. Als u jarenlang wilt blijven genieten van uw tuin is goed onderhoud essentieel. Er wordt door ons bijvoorbeeld gekeken naar de behoeftes van de planten en wij werken met specifieke organische bemestingssoorten om ze optimaal te stimuleren. Een goed bodemleven draagt bij aan de conditie van uw beplanting. Het belang van een goede bodemgesteldheid wordt vaak onderschat maar is van grote meerwaarde voor uw tuin.

Goed onderhoud maakt de tuin

Eén van onze specialiteiten is het onderhouden en herstellen van grootschalige projecten. Hierbij kunt u denken aan wekelijks, maandelijks of jaarlijks onderhoud. Voorafgaand aan het inplannen van dit onderhoud komen wij bij u langs om uw tuin te bekijken wanneer de aanleg niet door AVhovenier gedaan is. Aan de hand hiervan stellen wij een plan van aanpak op.

De onderhoudswerkzaamheden kunnen variëren van bijvoorbeeld het snoeien van diverse beplantingssoorten, het verticuteren van uw gazon en het doorwerken van de borders. Om onze duurzame visie te realiseren maken wij gedurende onze werkzaamheden zoveel mogelijk gebruik van accugereedschap. Accugereedschap zorgt voor minder uitstoot en minder geluidsoverlast, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke en positieve ervaring met onze hoveniers.

Is uw tuin toe aan kwalitatief goed onderhoud?

Neem contact met ons op en wij lopen graag binnenkort ook bij u in de tuin om uw wensen te vervullen.