Tuinaanleg 

Het realiseren van uw droomtuin nemen wij graag voor u uit handen. De aanleg hiervan zullen onze hoveniers altijd met veel zorg, passie en precisie uitvoeren om aan uw wensen, eisen en verwachtingen te voldoen.
Voorafgaand aan de daadwerkelijke uitvoering van de tuinaanleg, zullen wij eerst gezamenlijk uw wensen bespreken en verwerken in een helder plan van aanpak, zodat u precies weet wat u te wachten staat en alvast kunt genieten van het vooruitzicht van uw droomtuin.

De aanleg van uw droomtuin

Een tuin bestaat uit verschillende elementen, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld straatwerk, timmerwerk, beplanting, waterpartijen en de verwerking van cortenstaal en verlichting. Alles bij elkaar zorgt voor oneindige mogelijkheden voor dat perfecte plaatje, uw tuin wordt hoe dan ook uniek.

AVhovenier werkt uitsluitend samen met gerenommeerde partijen, hierbij kunt u denken aan onze toeleveranciers zoals kwekerijen en leveranciers van onder andere bestratingsmaterialen, tuinverlichting en tuinverzorgingsproducten. Op deze manier waarborgen wij een goede kwaliteit van onze materialen en een duurzame tuin voor u.

Doordat wij de verschillende facetten tijdens het gehele traject van de aanleg van uw tuin in eigen beheer kunnen uitvoeren heeft u te maken met één aanspreekpunt. Dit zorgt voor een duidelijke communicatie, het scherp bijhouden van de voortgang en het inspelen op wijzigingen en tussentijdse vragen.

Wij staan open voor uitdagingen en denken graag met u mee.

Benieuwd wat er in uw tuin allemaal mogelijk is? Wij komen graag langs.