Tuinontwerp

De basis van een mooie tuin, begint bij een goed doordacht ontwerp. Wij bespreken gezamenlijk de wensen, eisen en ideeën voor uw tuin en kijken hoe wij deze kunnen verwezenlijken. In het ontwerp streven wij naar een balans tussen duurzaamheid en functionaliteit maar zeker ook naar creativiteit en diversiteit. Echter, het belangrijkste aan een ontwerp is dat u straks weer jarenlang plezier ervaart in uw tuin.

Uw tuin als verlenging van uw huis

Wij nemen verschillende elementen mee in ons ontwerp om aan uw verwachtingen te kunnen voldoen, u kunt hierbij denken aan het combineren van verharding, beplanting, houtwerk en overige materialen. Strak en modern of juist speels en creatief, gericht op families en feesten of juist privé en knus, alles is mogelijk met onze hoveniers.

Wij streven ernaar om van binnen en buiten één te maken, de sfeer in huis willen wij terug laten komen in de tuin. Als wij langs komen voor een tuinontwerp zullen wij eerst uw wensen en ideeën bespreken. Aan de hand hiervan zal een ontwerp worden gemaakt waarin uw ideeën worden gecombineerd met onze creativiteit en deskundigheid. Tijdens de bespreking van het ontwerp zullen wij een aantal inspiratiefoto’s tonen om u een beter beeld te geven van de diverse ideeën voor uw toekomstige tuin.

Bij onze ontwerpen kunnen wij ook een uitgebreid beplantingsplan aanleveren. Bij onze beplantingsplannen houden wij altijd rekening met de omgeving en proberen wij de biodiversiteit te stimuleren. Wij zorgen wanneer u dat wenst voor bloeiende beplanting in elk tuinseizoen, zo geniet u het hele jaar door van geur en kleur in uw tuin!

Uw tuin is een plek om te genieten, te ontspannen en herinneringen te maken.

U kunt uw tuin zien als een verlenging van uw huis. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen ontwerpen?