Over ons

AVhovenier sinds 2015

AVhovenier is gevestigd in Hoog-Keppel en is actief binnen de regio van Arnhem, Doesburg, Deventer, Doetinchem en Zutphen. De eigenaar, Adne Veeneman, heeft in 2015 zijn hoveniersbedrijf opgericht vanuit zijn passie voor het creëren van prachtige tuinen. Al tijdens de opleiding tot vakbekwaam hovenier ontwikkelde Adne een geheel eigen visie voor groene tuinen, waarbij de balans tussen duurzaamheid en functionaliteit centraal staat. Met zijn creatieve aanpak weet hij zijn klanten altijd weer te verrassen. Van jongs af aan is Adne altijd erg ondernemend geweest en was hij vaak buiten en in de natuur te vinden. Het was voor hem dus al snel duidelijk dat hij later zijn eigen hoveniersbedrijf op wilde richten. Nog elke dag geniet hij van het buitenleven en is hij blij dat hij van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken.

 

Erkend leerbedrijf

AVhovenier is sinds enige tijd een officieel ‘’Erkend Leerbedrijf’’ en onderdeel van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SSB.

AVhovenier als erkend leerbedrijf

Waar wij voor staan

AVhovenier staat voor duurzaam ondernemen en wij werken naar een kwalitatief goed eindresultaat. Als u met ons een afspraak maakt, komen wij deze na en zorgen wij voor een heldere communicatie tussendoor. De interactie met de klant is voor ons erg belangrijk, wij zorgen graag voor een prettige werkrelatie. Wanneer onze hoveniers bij u thuis aan het werk zijn, zullen zij met u overleggen en meedenken over de mogelijkheden. Hieruit blijkt niet alleen onze passie voor het vak maar ook de klantgerichtheid.

Ons team

Met ons team van vakbekwame hoveniers die allemaal hun werk met passie en plezier uitoefenen, richten wij ons op diverse werkzaamheden. Of het nou gaat om het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin of het onderhouden of renoveren van een bestaande tuin, bij u zijn wij op het juiste adres. Wij zorgen er voor dat u nog meer plezier kunt beleven in uw tuin.

Adne Veeneman

Adne Veeneman

Eigenaar

In 2015 heeft hij na de opleiding tot vakbekwaam hovenier, de opleiding manager natuur en buitenruimte afgerond. Als eigenaar van AVhovenier richt hij zich op het management, het ontwerpen van tuinen en is hij daarnaast ook zelf regelmatig in de tuin te vinden. Hij is ondernemend en creatief ingesteld en denkt graag met u mee over unieke ideeën voor uw tuin.

Frank Harenberg

Frank Harenberg

Vakbekwaam hovenier

Frank heeft de opleiding vakbekwaam hovenier afgerond en werkt sinds 2018 bij AVhovenier. In de loop der jaren is hij met het bedrijf meegegroeid. Frank is sociaal ingesteld en houdt van de werksfeer binnen een klein bedrijf. Het liefst houdt hij zich bezig met diverse timmerwerkzaamheden.

Guido Dellink

Guido Dellink

Medewerkend hovenier

Guido heeft de opleiding assistent hovenier afgerond en is al enkele jaren als hovenier werkzaam. Sinds 2020 is hij de nieuwste aanwinst voor het team van AVhovenier en denkt hij actief mee tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Guido houdt zich zowel bezig met het onderhoud als de aanleg van tuinen en heeft affiniteit met het werken met grondverzet machines.

Wat kan AVhovenier voor u betekenen in het realiseren van uw droomtuin?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een afspraak in en we komen graag langs om hier samen naar te kijken.