Timmerwerk

Wie droomt er nou niet van een prachtige overkapping om op een warme zomerdag in de schaduw te genieten van de tuin, of juist tijdens een herfstbui met het getik van de regen op het dak. In de winter met een heerlijke houtkachel en een dekentje naar de vogeltjes kijken, droog en warm. Bij AVhovenier weten we wat genieten is en helpen wij u graag om ook uw genietmoment in uw tuin te realiseren.

Houtgemaakte elementen in uw tuin

Of het nou gaat om een schutting, overkapping, pergola of maatwerk, van containerombouw tot kapschuur, bij ons is alles mogelijk. Houtwerk brengt extra sfeer met zich mee in de tuin. Wij gebruiken hout onder andere voor het bouwen van pergola’s om de zichtlijnen in de tuin te benadrukken. Ditzelfde hout laten wij vaak terug komen in uw tuinkamer of schutting om eenheid te creëren. Wij werken met duurzame houtsoorten, om onze visie uit te dragen.

Uw creatieve en unieke ideeën met hout, zijn voor ons juist de gewenste uitdagingen, ook voor maatwerk draaien wij onze hand niet om. Een grote boom is uw tuin aankleden met bijvoorbeeld een boombank of uw vaste planten border aankleden met speelse houten palen, wij realiseren uw plannen. Wij werken graag met hout omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en het een groot effect heeft op de sfeer in uw tuin.

De overkappingen die wij realiseren worden aangepast op de wensen van de klant. De overkapping kan volledig bestaan uit blank douglas hout maar kan ook een combinatie zijn van blank douglas hout met zwart rabat. Daarnaast kan er ook een glazen schuifpui gerealiseerd worden zodat u ook in de avonduurtjes kunt genieten van uw overkapping. Elke afmeting is mogelijk, of het nou gaat om een overkapping van 3 bij 3 of een grote schuur van 10 bij 5, niks is ons te gek, wij gaan graag de uitdaging aan.

Altijd al gedroomd van een houten overkapping om de zomeravonden in door te brengen of een ander mooi idee met hout? Wij kunnen dit voor u realiseren.