Verlichting

Het gebruik van verlichting is van grote meerwaarde voor uw tuin omdat het uw tuinseizoen verlengt. In de tuin spreken wij van functionele verlichting en sfeerverlichting. Voor het aanleggen van diverse verlichtingssystemen zijn wij dealer van het merk Suslight. Dit is een internationaal erkend merk met duurzame ledverlichting dat perfect past bij onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voel verlichting in uw tuin

Functionele verlichting is een belangrijk element in uw tuin en wordt vaak onderschat of vergeten. U kunt hierbij denken aan het uitlichten van traptreden in uw tuin of verlichting langs de oprit. Functionele verlichting draagt bij aan de veiligheid in uw tuin en rondom uw huis.

Sfeerverlichting is gericht op het subtiel uitlichten van diverse soorten beplantingen of sierelementen in uw tuin. Sfeerverlichting wordt gebruikt om het tuinseizoen te verlengen, zodat u ook bij donkere avonden nog buiten kunt genieten. Door bepaalde elementen goed uit te lichten kunt u meer diepte en zichtlijnen in uw tuin creëren. De sfeer die dit met zich meebrengt geeft automatisch al een gezellig en warm gevoel, of kan voor een romantische en betoverende uitstraling zorgen.

Al onze verlichtingssystemen zijn te bedienen door middel van een app op uw telefoon maar kunnen ook met de hand worden ingeregeld. Er kunnen schemerschakelaars of bewegingssensoren worden toegevoegd om u van gemak te kunnen voorzien. U heeft dan geen omkijken meer naar het aan en uitzetten van uw verlichting. Om u een beeld te kunnen geven van de mogelijke vormen van verlichting hebben wij een demonstratiekoffer. Deze zullen wij meenemen naar uw tuin zodat u de sfeer van de verlichting in uw tuin kunt ervaren.

Heeft u interesse in verlichting in uw tuin?

Wij komen vrijblijvend langs met onze demonstratie koffer om de mogelijkheden te bespreken.